Hoe vind ik een huurder?

Bij Kamernet kan je je gratis aanmelden en direct een advertentie plaatsen om de beschikbare woning zichtbaar te maken voor alle woningzoekenden.

Hoe werkt de website?

Een advertentie plaatsen

Je kan zelf de advertentie plaatsen in vier eenvoudige stappen. Ga naar deze pagina om er meer over te lezen.

 

Nadat je jouw advertentie gemaakt hebt

Als je advertentie is geplaatst zullen we deze eerst goedkeuren alvorens deze online staat. Hier ontvang je uiteraard een bevestiging van.

Als je advertentie is goedgekeurd staat deze online op Kamernet.nl en versturen we een e-mail notificatie naar iedereen die in de betreffende stad op zoek is naar een woning dat er een nieuwe woning beschikbaar is.

 

Reacties van potentiële huurders

Als je een reactie op de advertentie hebt ontvangen van een potentiële huurder of huisgenoot komt deze direct in je Kamernet Inbox.

Huur een kamer, appartement of studio _ Kamernet -

Je kan ze terugvinden door bovenaan de pagina op de envelop te klikken. Je ontvangt ook standaard een e-mail in je persoonlijke e-mail inbox. Deze notificaties kan je beheren bij je instellingen.

 

Zelf een huurder zoeken

Je kan altijd gratis reageren op de ontvangen berichten van huurders. Enkel wanneer je zelf het aller-eerste bericht wenst te sturen naar een andere gebruiker en wenst te reageren op een zoekprofiel dien je een Premium Account te hebben.

Dit is een doorlopend abonnement met automatische verlenging welke je op elk moment zelf kan opzeggen. De kosten hiervan staan duidelijk vermeld op deze pagina.

Hier kan je meer informatie vinden over de Premium Accounts. 

Meer informatie over je profiel

Op je Dashboard kan je je nieuwste berichten en reacties terug vinden, je advertenties bekijken, de details van je account inzien en profielen bekijken die matchen met je zoekopdracht.

Op Mijn Account kan je je profiel invullen en je account gegevens aanpassen.

section 5 PART 2

Bij Mijn Advertenties kan je je advertenties beheren, wijzigen, inactiveren of voltooien.

 

SECTION 32 - PART 3

Wanneer je vragen hebt over je Kamernet account of wanneer je feedback hebt over onze website, neem contact met ons op en we helpen je direct verder!