Wat zijn Facebook Connecties op Kamernet?

Facebook connecties zijn gemeenschappelijke vrienden en interesses. 

Als je inlogt op Kamernet via Facebook kun je zien met wie je gemeenschappelijke vrienden en interesses hebt. Je kan zelfs zien of je vrienden bent met de verhuurder/huurder! Om dit te kunnen zien heb je wel een actief  Premium Account nodig. Dit maakt het zoeken en vinden van een woonruimte/huisgenoot nog leuker omdat je alvast kan zien of je wat gemeen hebt met je mogelijke huisgenoot of huisbaas. Als je een woning zoekt

Als je een actief Premium Account hebt kun je direct de filters aanpassen en zien met wie je gemeenschappelijke vrienden en interesses hebt.  Je kunt sorteren op Facebook connecties: 


Je kunt ook aangeven dat je alleen de advertenties met Facebook connecties wilt zien:

Zodra de filters zijn aangepast kun je in het overzicht per advertentie zien hoeveel gemeenschappelijke vrienden   en interesses    je hebt met verhuurders en huisgenoten: 
  Geeft aan of je directe vrienden bent op Facebook 
  Geeft aan hoeveel gemeenschappelijke vrienden je hebt op Facebook met deze persoon 


 
  Geeft aan hoeveel gemeenschappelijke interesses je hebt op Facebook met deze persoon 


Om te zien welke gemeenschappelijke vrienden en interesses je hebt ga je naar het profiel van de verhuurder/huurder.  Voor  huurders klik je op de advertentie en klik je links onder de advertentie op de verhuurder. Voor  verhuurders kun je via  huurder zoeken of via de matchende woningzoekenden op je  dashboard naar het profiel gaan van de huurder en de gemeenschappelijke vrienden en interesses zien.