Waarom is mijn advertentie afgekeurd?

Nadat je je advertentie hebt geplaatst op Kamernet.nl, kun je een e-mail ontvangen met daarin de mededeling dat je advertentie is afgekeurd. Je kan je afgekeurde advertentie terugvinden bij 'Mijn Inactieve Advertenties'.

NL SEction 33 advertentie bewerken

Waarom is mijn advertentie afgekeurd?


Aanwezigheid van contactinformatie
Het is niet toegestaan om contactinformatie te vermelden in de advertentie (telefoonnummer, e-mailadres, Facebook pagina etc.). Ook het vermelden van de naam van het studentenhuis valt onder contactinformatie en is dus niet toegestaan! Verwijder de contactinformatie en probeer je advertentie nogmaals aan te bieden.

Advertentie bevat discriminerende teksten of grof taalgebruik

De advertentie is te vaak aangeboden
Het is niet toegestaan om dezelfde advertentie meerdere malen online te hebben staan. Dit om zo het bestand van Kamernet up-to-date te houden en ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat.
Een van de beide advertenties is in dit geval goedgekeurd, de ander niet.
Het kan zijn dat je meerdere advertenties plaatst als het gaat om meerdere kamers in 1 woning, maar dat dit niet geheel duidelijk is in de advertentie. In dat geval kan je ons het beste een mail sturen en dan kunnen we de advertentie direct goedkeuren. 

De advertentie is onleesbaar
Het kan zijn dat we de advertentietekst te onleesbaar vinden. Kijk even kritisch naar je tekst, pas hem aan en plaats de advertentie nogmaals.

Overige redenen
Het kan ook zijn dat de reden voor het afkeuren niet een van de bovenstaande is. Kijk dan ook even kritisch naar je advertentie en pas hem aan.
Als je echt niet snapt waarom je advertentie is afgekeurd en je kan bijvoorbeeld helemaal niet meer inloggen,  stuur ons een e-mail. Wij helpen je dan uiteraard verder.