Waar kan ik oplichting melden?

Er zijn verschillende manieren om misbruik te melden.

Bij advertenties

Bovenaan elke advertentie vind je rechtsboven de advertentie een pijltje. Klik hierop en je kunt het formulier invullen en het soort misbruik kiezen. We kijken elke melding na en ondernemen een gepaste actie.

Op profielen en in gesprekken

Daarnaast kan je ook een melding van misbruik doen bij het profiel van een gebruiker of in een conversatie met een gebruiker.

Per e-mail

Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen met daarin het misbruik verhaal, de reden en een link van de advertentie zodat we weten om wie het gaat.