Hoe verhuur ik mijn woonruimte sneller?

Wil je meer reacties ontvangen van huurders of huisgenoten? Je kunt de advertentie extra laten opvallen in de zoekresultaten met behulp van verschillende promotiemogelijkheden.

Verschillende promotiemogelijkheden

 

Top advertentie 

Met een top advertentie kun je je advertentie bovenaan de zoekresultaten plaatsen om de woning extra te laten opvallen. Je kunt je advertentie voor 3, 7 of 14 dagen bovenaan plaatsen.

NL section 31 (top ad)

Gratis reageren

Met gratis reageren kun je je advertentie open stellen voor alle Kamernet gebruikers.

Woningzoekenden op Kamernet hebben een Premium Account nodig om te kunnen reageren op je advertentie. Met de optie ‘gratis reageren’ is het mogelijk om niet alleen Kamernetgebruikers met een Premium Account te laten reageren op je advertentie, maar álle Kamernet gebruikers (dus ook gebruikers met een account, maar zonder Premium).

Hierdoor kun je het bereik enorm verhogen en krijg je direct nog meer reacties. Je kunt ervoor kiezen om deze promotie te kopen voor 3, 7 of 14 dagen.

NL Section 31.1 (gratis reageren)

Frisse start

Met de optie ‘frisse start’, zet je de advertentie omhoog in de zoekresultaten en wordt de plaatsingsdatum gereset om sneller gevonden te worden.

Kosten van promoties

Combinaties van alle promoties zijn ook mogelijk, je kunt meerdere promoties in je winkelwagen zetten en deze gezamenlijk betalen.

Als je al credits hebt dan kun je hiermee (deels) betalen. Je kunt credits gebruiken om de promoties te betalen. Als je vaker advertenties plaatst en vaker promoties wilt aanschaffen, dan zijn creditbundels voordeliger.

Er zijn bij Kamernet verschillende credit bundels waarmee je meerdere credits kunt aanschaffen, per 100, 250, 500 of 1000 stuks.

Je kunt deze bundel met credits aanschaffen en betalen via iDeal, creditcard, incassomachtiging, Sofort Banking, Bancontact of Paypal.

Je kunt de promotiemogelijkheden vinden door onder jouw actieve advertentie bij 'Mijn Advertenties' op de groene knop te klikken.

SECTION 31 PART 3