Producten aanschaffen via de Kamernet App

Er is nu ook de mogelijkheid om een Premium Account te kopen via de Android en iOS Kamernet mobiele app. Wanneer je een product via de Kamernet app aanschaft is dit een eenmalige betaling en geen doorlopend abonnement. Je voldoet de betaling via je Playstore of Appstore.

Via de Android app kun je de volgende producten aanschaffen:

• 15 dagen Hiermee kun je 15 dagen reageren op alle advertenties,
  • 3 maanden Hiermee kun je 3 maanden (90 dagen) reageren op alle advertenties

Via de iOS app kun je de volgende producten aanschaffen:

• 15 dagen Hiermee kun je 15 dagen reageren op alle advertenties
  • 1 maand Hiermee kun je 1 maand (30 dagen) reageren op alle advertenties
  • 2 maanden

Wanneer je een product aanschaft en het werkt niet

Play Store

Indien je een Premium Account hebt aangeschaft via de Kamernet App op Android en deze doet het niet, kun je contact opnemen met de Google Play Store.

Zij dienen je betaling door te zetten naar onze app waardoor je gebruik kunt maken van je aangeschafte product.

Apple Store

Indien je een Premium Account hebt aangeschaft via de Kamernet App op je Iphone (IOS besturingsysteem) en deze doet het niet, probeer eerst opnieuw uit en in te loggen en de App opnieuw te installeren.

Indien je meerdere malen de betaling hebt voldaan, kun je het teveel betaalde bedrag via deze link bij Apple terugvragen. Zij hebben direct inzicht in je betalingen en Apple ID.

Mocht je na bovenstaande tips nog geen gebruik kunnen maken van de Kamernet App of de fixed products, laat het ons dan weten via Mail Vergeet niet het betaalbewijs door te sturen en het besturingssysteem te vermelden.