Ik heb een betalingsherinnering ontvangen

Heb je een mail ontvangen waarin is aangegeven dat je betaling is mislukt? Dan staat er een bedrag open op je account en hebben we het bedrag voor de betreffende abonnementsperiode niet kunnen incasseren van je rekening.

De allereerste betaling verloopt altijd via iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact, Sofort of AfterPay.

Wanneer je abonnement automatisch is verlengd worden er kosten in rekening gebracht voor de nieuwe abonnementsperiode. Deze kosten worden automatisch geïncasseerd van je rekening en hangen af van welk abonnement je gekozen hebt.  

Wanneer wij het bedrag niet kunnen incasseren vanwege bijvoorbeeld een te laag saldo, een geblokkeerde rekening of een afwijzing van de incasso ontvang je van ons een betalingsherinnering per e-mail.

De betaling dien je alsnog binnen 15 dagen te voldoen en dat kan door op de betaallink in de mail te klikken. Je komt dan automatisch in een betaalomgeving terecht en kan alsnog op een veilige manier de betaling voldoen. 

Ik heb 2 emails ontvangen

Het kan zijn dat je twee mails hebt ontvangen met een betaal link. Je dient beide betalingen dan te voldoen omdat het gaat om aparte facturen van bijvoorbeeld twee verschillende abonnementsperioden. 

Indien je de betaling na de betaaltermijn alsnog niet hebt voldaan zal de incassoprocedure starten waarbij extra administratiekosten in rekening gebracht worden. 

De kosten van het Premium Account zijn afhankelijk van je abonnementskosten en je gebruikskosten. Deze kosten kan je altijd terugvinden op de factuur op de 'Mijn account' pagina.

 

SECTION 15 PART 2