Hoe plaats ik een advertentie?

Als verhuurder kan je op elk moment gratis je advertentie plaatsen.

De velden met een * zijn verplichte velden. Zo kunnen wij de woningzoekenden zo goed mogelijk informeren en voor jullie beide tot de perfecte match komen.

SECTION 30

Hoe je een advertentie plaatst

 

Stap 1: Adres & huurprijs

Vul in de eerste stap in om wat voor type woonruimte het gaat en waar de kamer, studio of appartement is.

Als je de postcode en het huisnummer invult herkent ons systeem direct aan welke straat de woning is. Je huisnummer is niet zichtbaar voor andere gebruikers op Kamernet.

Daarna vul je de huurprijs in, inclusief of exclusief gas, water en elektriciteit.

Tenslotte geef je aan hoe groot de woonruimte is in vierkante meters.

Wanneer je de eerste stap voltooid hebt slaan we deze gegevens alvast op zodat de 'conceptversie' van je advertentie altijd aan te vullen is.

 

Stap 2: Beschikbaarheid en omschrijving

In deze tweede stap geef je aan per wanneer de woonruimte beschikbaar is en of het om tijdelijke verhuur gaat of niet. Ook geef je hier aan of er extra kosten zijn, zoals contracts-kosten of een makelaars-fee.

In de titel en omschrijving kan je meer informatie geven over de woonruimte. Beschrijf hier de sfeer, het aantal huisgenoten en bijvoorbeeld de ligging en faciliteiten van de woning.

Ook kan je hier aangeven wat het opleverniveau (kaal, met vloer, gemeubileerd) is en je kan aangeven wat voor soort verhuurder je bent.

 

Stap 3: Foto's en details toevoegen

In de derde stap kan je maximaal 10 foto's toevoegen aan je advertentie.

Ook kan je hier meer details van de woning invullen zoals informatie over roken, huisdieren, internet, het aantal huisgenoten en de gedeelde faciliteiten.

Vul ook je de kenmerken in van de gewenste huurder, dus of je 1 of meer personen zoekt en wat de gewenste leeftijd is.

 

Stap 4: Advertentie bevestigen

In de laatste stap controleer je hoe de advertentie eruit komt te zien voor de woningzoekenden en rechts onderin kan je op 'advertentie plaatsen' klikken om deze op onze website te zetten.

Nadat je de advertentie hebt geplaatst

Alle advertenties keuren wij voordat ze online worden geplaatst. We hebben een screening team dat de advertenties dagelijks doorneemt. Normaliter duurt het ongeveer 2 uur voordat jouw advertentie zichtbaar is.

Zijn die 2 uur al gepasseerd en is je advertentie nog steeds niet online, neem dan contact op met support.

Uiteraard ontvang je ook een bevestiging wanneer we je advertentie ontvangen hebben en wanneer we deze goedgekeurd hebben.

Waar vind je je advertentie?

Je kan je advertentie altijd zelf bekijken en eventueel wijzigen via 'Mijn Advertenties'.

Als je wilt zien hoe de advertentie online staat, klik dan op de advertentie (dus niet op de pictogrammen eronder) om een voorbeeldweergave van je advertentie te zien.

Als je je advertentie wenst te wijzigen (dit kan altijd, ook als we deze nog niet goedgekeurd hebben), klik dan op het groene knop "Wijzigen" onder je advertentie. Je komt dan weer terug in de vier stappen.

TIP: Zorg ervoor dat je alle advertentie details invult, zodat de woonruimte volledig online komt te staan en je zoveel mogelijk geschikte huurders aantrekt.

SECTION 32 - PART 3 -1