Hoe kan ik mij uitschrijven van Kamernet?

Om jezelf uit te schrijven van Kamernet, moet je allereerst inloggen op de website. Vervolgens klik je op je naam bovenaan de pagina en daarna klik je op 'mijn account'. Op die pagina vind je dan 'Instellingen' en daar zie je 'profiel verwijderen'. Hier kun je je vervolgens volledig uitschrijven. Je kan ook op  deze link klikken om je uit te schrijven.

Ook vind je op de website van Kamernet onderaan de pagina de link: 'E-mail afmelden'. Door hierop te klikken kun je je afmelden voor de e-mails die je ontvangt.

LET OP: Je dient altijd je Premium Account stop te zetten op  deze pagina voor je je volledige account uitschrijft. Je premium lidmaatschap blijft actief en de abonnementskosten zullen elke periode opnieuw geïncasseerd worden wanneer je je lidmaatschap niet hebt stopgezet.

Indien je abonnement al opgezegd is maar nog niet verlopen is, kun je je pas volledig uitschrijven na verloop van je abonnement.