Hoe (in)activeer ik een advertentie?

Deactiveren en verwijderen

Heb je een geschikte huurder gevonden of voldoende reacties ontvangen? Je kan je advertentie deactiveren om te voorkomen dat je nieuwe reacties van woningzoekenden ontvangt.

Je kan je actieve advertentie inactiveren via 'Mijn Advertenties':

NL SEction 33 advertentie bewerken

Je krijgt dan een scherm te zien waarbij je kan aangeven om welke reden je je advertentie wenst te inactiveren.

Ook kan je hier feedback aan Kamernet geven zodat wij onze services kunnen verbeteren.

Wanneer je een advertentie offline haalt van de website, wordt deze niet gelijk in zijn geheel verwijderd.

Je kan er geen nieuwe reacties meer op ontvangen en de advertentie is niet meer zichtbaar voor woningzoekenden, maar de gegevens van de woonruimte blijven wel bestaan.

Inactieve advertenties

Onder 'Mijn Inactieve Advertenties' vind je je inactieve advertenties. Inactieve advertenties houden dus in dat zij niet zichtbaar zijn op de website en dat dus ook niemand erop kan reageren.

Het idee achter de inactieve advertentie is dat op het moment dat de woonruimte opnieuw beschikbaar komt, je heel eenvoudig weer dezelfde advertentie kan plaatsen en wijzigen. Je hoeft dan niet opnieuw alle gegevens in te vullen.

Een inactieve advertentie opnieuw plaatsen

Als je je advertentie opnieuw wenst te plaatsen kan je onder de inactieve advertentie op de 'Activeren' knop klikken:

Mijn advertenties _ Kamernet - Google Chrome

Je zal dan direct de stappen doorlopen om de advertentie opnieuw aan te bieden.

Alle gegevens zijn nog ingevuld, maar zorg ervoor dat je wel de nieuwe beschikbaarheidsdatum aangeeft.

Als je alles hebt doorlopen, kun je bij de laatste stap advertentie bevestigen. Je hebt nu de advertentie opnieuw aangeboden en wij zullen deze opnieuw goedkeuren en online plaatsen.

Uiteraard ontvang je daar een bevestiging van per e-mail.

Wil je je advertentie volledig verwijderen?

Je moet deze dan eerst te inactiveren en daarna kan je onder de advertentie klikken op onderstaande knop:

Mijn advertenties _ Kamernet - Google Chrome 2023-

De advertentie zal dan volledig verdwijnen en niets van de advertentie blijft opgeslagen.