Het lukt niet om te betalen, wat kan ik doen?

Als het echt niet lukt om te betalen kun je het beste onderstaande dingen proberen:
  • Log uit en dan weer in;
  • Verander je browser (dus als je Google Chrome gebruikt switch naar Edge, Opera, FireFox, Safari etc.) en log dan weer in;
  • Maak je cache leeg (google het volgende: 'cache [BROWSER NAAM] leegmaken') en log dan weer in.

Lukt het hierna nog niet?

Mocht het na bovenstaande tips nog niet lukken om te betalen, dan kan je ons het beste een e-mail sturen, zodat wij jou de juiste betalingsgegevens kunnen sturen om het bedrag handmatig over te boeken.
Wij zullen het Premium Account dan handmatig activeren wanneer wij een betaalbewijs (schermprint) van je hebben ontvangen.

Je kan contact met ons opnemen en we helpen je direct verder!