Foto's toevoegen aan een advertentie

Je kunt tot 10 foto's toevoegen aan je advertentie. Foto's dienen maximaal 3.8 mb per stuk te zijn.

Gedurende het aanmaken van een nieuwe advertentie kun je in de derde stap je foto's toevoegen. Klik op het pictogram om een foto, of meerdere, te selecteren vanaf je computer. Klik daarna op 'open'.  Je kan ook een foto erin slepen, de foto wordt dan automatisch toegevoegd. 

Nadat de foto's zijn toegevoegd kan je ze slepen in een bepaalde volgorde. Je kunt de foto's draaien en wijzigen door op het potlood te klikken. 

Je kan de foto's weer verwijderen door onder de foto op het prullenbak icoon te klikken. 

Zorg er altijd voor dat je na het toevoegen van de foto's naar de volgende stap 4 gaat en dat je de advertentie bevestigt om de advertentie(wijzigingen) op te slaan. 

Als je foto's wilt toevoegen aan een al geplaatste advertentie ga je naar ' Mijn Advertenties'.
Bij de betreffende advertentie klik je dan onder de advertentie op het groene potlood:Je komt dan in de eerste stap van je bestaande advertentie. Als je op de derde stap klikt kan je foto's toevoegen zoals hierboven omschreven.

Zorg er ook hier weer voor dat je na het toevoegen of wijzigen van de foto's naar de volgende stap 4 gaat en dat je de advertentie bevestigt om de wijzigingen op te slaan. 

Let erop dat alle foto's bij zowel nieuwe als bestaande advertenties eerst door ons goedgekeurd dienen te worden. Het kan dus even duren voor je ze bij de advertentie ziet staan. Bij 'Mijn Advertenties' kan je vervolgens zien of de foto is toegevoegd. 

Via de Kamernet app kan je ook direct foto's nemen met je camera. Ook hiervoor ga je naar 'Mijn Advertentie' en klik je op de betreffende advertentie om deze te wijzigen. 

Wanneer het niet lukt om een foto toe te voegen,  stuur ons dan een e-mail. Wij kunnen de foto dan voor je bij de advertentie plaatsen.