E-mail instellingen

E-mail notificaties van zoekopdrachten

Op basis van je bewaarde zoekopdracht wordt er een e-mail notificatie aangemaakt. Heb je een bewaarde zoekopdracht dan ontvang je een e-mail notificatie zodra er een nieuwe woonruimte wordt aangeboden die aan jouw zoekprofiel voldoet. Je kan de e-mail notificaties altijd uitzetten of aanpassen via je instellingen

27

Nieuwsbrieven

Kamernet.nl verstuurt verschillende e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de nieuwsbrief via je instellingen.

Service e-mails

Voor deze service e-mails kan je je niet afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een Premium Account en het plaatsen van een advertentie.

Bewaarde zoekopdrachten / notificaties

Op basis van je bewaarde zoekopdracht wordt er een e-mail of app push notificatie aangemaakt. Heb je een bewaarde zoekopdracht hebt dan ontvang je een e-mail notificatie zodra er een nieuwe woonruimte wordt aangeboden die aan jouw zoekprofiel voldoet. Je kan de e-mail notificaties altijd uitzetten of aanpassen via je instellingen.