Bestellen, betaling en levering

Bestellen

Een Premium Account is een betaald account waarmee je bij Kamernet.nl kunt reageren op woningadvertenties en contact op te nemen met woningzoekenden. Je kan kiezen om jouw huidige account te upgraden tot Premium account. Hierbij kun je kiezen voor een 15-dagen abonnement of een maandelijks abonnement. 

Nl section 4 part 1

Betalen

Op de betaalpagina kan je een Premium Account aanschaffen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Eerst kies je de gewenste abonnementsvorm, vervolgens vul je jouw gegevens in. Je adres zal automatisch verschijnen na het invullen van je postcode. 

Let op: je moet 18 jaar of ouder te zijn om een abonnement aan te schaffen.

Na het invullen van je gegevens selecteer je een betaalmethode om de eerste betaling te voldoen.

SECTION 18 PART 2

Je hebt de keuze uit iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, PayPal, Sofort, Bancontact, E-mandate en Afterpay. Controleer de ingevulde gegevens en lees de algemene voorwaarden aandachtig door voordat je hiermee akkoord gaat. Hierna is de bestelling geplaatst en kun je niet meer terug. 

Na het voltooien van de betaling ontvang je een bevestigingsmail waarin alle informatie nogmaals is weergegeven. 


Levering

Na aanschaf van je abonnement ontvang je, wanneer je de betaling hebt voldaan direct een Premium Account. 

Automatische verlenging

De dag van betaling is meteen de eerste dag van je eerste abonnementsperiode. Heb je het abonnement niet stopgezet? Dan zal het abonnement zich na de eerste abonnementsperiode automatisch verlengen.
Binnen 3 werkdagen nadat de nieuwe abonnementsperiode van start is gegaan, worden de abonnementskosten automatisch geïncasseerd. Je kan op ieder moment  jouw Premium Abonnement opzeggen.