Contact via

Maak elke maand kans op vette prijzen!

Plaats jullie studentenhuis op Kamernet en maak elke maand kans op vette prijzen!

Maak gratis jullie studentenhuis aan, nodig de huisgenoten uit, voeg de kamers toe en maak direct kans op vette prijzen. Vertrekt er binnenkort iemand uit jullie huis? Dan staat de beschikbare kamer in een simpele klik online en ontmoeten jullie snel de nieuwe huisgenoot.


Met een studentenhuis bekijk en beantwoord je de berichten via de gezamenlijke inbox, rank your roommate door iedereen te laten stemmen op de favoriet en bespreek de kandidaten in de handige huischat. Naast het vinden van huisgenoten maken jullie ook nog eens elke maand kans op vette prijzen.

Deze maand: maak kans op een kerstboom mét cadeautjes t.w.v. €399,-

Actievoorwaarden en spelregels winactie het Studentenhuis op Kamernet

1. Deelname aan deze actie is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je jouw studentenhuis aanmeldt bij Kamernet. Per toegevoegde kamer maak je elke maand kans op de prijs die beschikbaar is gesteld voor die maand. Maximaal 1 studentenhuis per huisadres kan deelnemen aan deze actie.

2. Elke maand zal Kamernet een prijs beschikbaar stellen en de winnaar bekend maken.

3. De prijzen worden mogelijk gemaakt door Kamernet en eventuele partners. De winnaars zullen in contact gebracht worden met de partners om de prijs uit te reiken. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na de trekking persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen. De trekking van de winnaars geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 

4. Kamernet is niet aansprakelijk voor de prijzen. De verplichting van de prijzen ligt bij de partners die de prijzen verschaffen.

5. Wanneer het winnende studentenhuis niet binnen 14 dagen reageert op de e-mail van Kamernet zal er geloot worden voor een nieuwe winnaar.   

6. Ten aanzien van promotionele kansspelen zijn de Gedragscode Promotionele Kansspelen van toepassing. Kamernet verklaart te allen tijde te zullen handelen conform het bepaalde in de gedragscode.

7. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan deze winactie.

8. Enkel studentenhuizen waar 2 of meer huisgenoten zijn toegevoegd nemen deel aan deze winactie én er dient minimaal 1 foto aan het studentenhuis account óf aan de advertentie te zijn toegevoegd. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Kamernet kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

10. Medewerkers van Kamernet zijn uitgesloten van deelname.

11. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

13. Sommige prijzen hebben een leeftijdsgrens die nageleefd zal worden. Wanneer iemand de prijs wint en niet voldoet aan de minimumleeftijd zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

14. Kamernet heeft het recht om foto’s en content met betrekking tot de campagne, prijs en het studentenhuis te gebruiken voor website en social uitingen.  

15. De prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.  

15. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Kamernet klantenservice via: supportdesk@kamernet.nl

Voor de reisvoucher welke zal worden weggegeven in oktober 2018 gelden de volgende voorwaarden:

  • De voucher is geldig voor alle wintersportvakanties op husk.nl voor seizoen 2018/2019 (laatste vertrek 27 april 2019).
  • De voucher is in te wisselen t/m 31 december 2018
  • De voucher is niet inwisselbaar voor contant geld
  • De voucher is niet geldig op groepsreizen