Actie: €30,- Cashback

Actie: Krijg €30,- Cashback bij het huren van een van de producten op Kamernet.nl!
Deze actie loopt van 09/09/2019 t/m 31/10/2019

Huur voor 31 oktober 2019 één of meerdere apparaten en ontvang €30,- retour! Dit is al snel twee maanden gratis huren. De actie is slechts beperkte tijd geldig, dus wacht niet te lang met het claimen van jouw korting!

Hoe werkt het?
Deelnemen kan in drie eenvoudige stappen:
  1. Huur een van de producten tussen 9-9-2019 t/m 31-10-2019
  2. Claim binnen 30 dagen jouw cashback
  3. Ontvang je cashback
Stap 1: Huur een van de producten op https://kamernet.nl/huren/apparatuur
Of je nu huurder, verhuurder of huisgenoot bent; in een paar eenvoudige stappen kan jij je nieuwe apparaat bestellen. Maak allereerst een keuze uit de producten die worden aangeboden op kamernet.nl/huren/apparatuur. Vervolgens word je door onze fulfillment partner gebeld om de aanvraag compleet te maken. Wordt jouw aanvraag goedgekeurd? Dan kijken jullie samen naar een geschikt bezorg-/ installatie moment. Het apparaat wordt vervolgens kosteloos geleverd en op de juiste plek neergezet en aangesloten. Als het apparaat eenmaal op z’n plek staat kan je gebruik maken van de €30,- cashback actie!

Stap 2: claim jouw €30,-
Is jouw aanvraag goedgekeurd door onze fulfillment partner en is het product inmiddels bij je thuis geïnstalleerd? Dan kan jij jouw cashback claimen; binnen 30 dagen na installatie. Doe dit door een mail te sturen aan: support@kamernet.nl. Vermeldt in deze mail in ieder geval:
  • Jouw voor- en achternaam
  • Het email adres waarmee je inlogt op Kamernet.nl
  • Het installatieadres
  • Jouw telefoonnummer
  • Een kopie van het installatie bewijs (deze ontvang je van de installateur.)
Stap 3: Ontvang jouw cashback
Kamernet neemt contact met je op om de cashback verder af te handelen. De € 30 cashback wordt toegepast op de maandelijkse kosten van jouw gehuurde apparatuur. Zo huur je al snel de eerste 2 maanden gratis.

Vragen?
Als je vragen of opmerkingen hebt over je deelname aan deze promotie, kun je contact met ons opnemen per e-mail via support@kamernet.nl.

Voorwaarden
  • De actie is geldig op alle modellen welke worden aangeboden op kamernet.nl/huren/apparatuur. Inclusief de €10,- studenten modellen.
  • De actie is geldig bij een overeenkomst van 3 of 5 jaar.
  • De actie loopt van 9 september 2019 t/m 31 oktober 2019 (aanvraagdatum)
  • De actie is alleen geldig op aanvragen die worden goedgekeurd, en geïnstalleerd door onze fulfillment partner.
  • De actie geldt per aanvraag, niet per product
  • Nadat het aangevraagde product is geïnstalleerd heb je 30 dagen de tijd om de korting te claimen
  • Je kunt maximaal één keer deelnemen per huishouden.
  • Deze actie kan niet worden gecombineerd met andere promoties op kamernet.nl.
  • Deze actie is alleen geldig voor deelnemers vanaf 18 jaar.