Datum invoer nieuwe Chrome update niet mogelijk

Als je de nieuwe update hebt van de Chrome browser ( versie 73.0.3683.86 ) is het momenteel niet mogelijk om een datum in te voeren. Dit gebeurt bij het aanschaffen van een Premium Account, credits, het invullen van je profiel en het invoeren van een datum van beschikbaarheid van een woonruimte.

Hier wordt momenteel aan gewerkt, indien je de nieuwe versie hebt adviseren wij je om tijdelijk een andere browser te gebruiken.

Excuses voor het ongemak, voor meer informatie en/of vragen kun je contact opnemen met onze Support Team.