Connection error Kamernet

Het kan gebeuren dat je een connection error krijgt bij het inloggen of gebruik maken van Kamernet.

Wij raden je aan om, wanneer je een soortgelijke error krijgt, uit te loggen en het na 10 minuten nogmaals te proberen en de pagina te herstellen.

Wij zijn momenteel bezig om deze error zo snel mogelijk op te lossen.

Excuses voor het ongemak, mocht je last blijven houden van deze error, probeer dan een privé venster te openen of de Kamernet app te gebruiken. Als dit niet lukt stuur ons dan een bericht via

WhatsApp, Facebook Messenger of Mail en we helpen je direct verder!