Google Play iDeal Payment - betaald maar kan niet reageren

Via de Kamernet Android app kun je nu fixed Premium Accounts aanschaffen via Google Play iDeal. Omdat dit een nieuwe betaalmethode is bij Google Play zijn er enkele issues.
Helaas worden sommige betalingen geannuleerd en kun je geen gebruik maken van je
Premium Account. Geen zorg, het geld wordt automatisch teruggestort op je rekening. Als dit niet het geval is kun je bij Google Play een teruggave aanvragen. Wij adviseren je om een andere betaalmethode te kiezen of je Premium Account via de website aan te schaffen.