Contact via

Hoe vind ik een huurder?

Hoe werkt Kamernet?
Wat leuk dat je via Kamernet een geschikte huurder of huisgenoot zoekt! Bij Kamernet zijn er dagelijks duizenden huurders actief die op zoek zijn naar een geschikte woning. Of je nou op reis gaat, een kamer over hebt, zelf gaat verhuizen of je huisgenoot je gaat verlaten: er is vast en zeker een geschikte huurder die bij jouw beschikbare woonruimte past! 

Kamernet brengt jou als verhuurder of huisgenoot in contact met de woningzoekenden die een geschikte kamer, studio of appartement zoeken. Als je een vraag hebt over een huurder dien je deze direct aan de persoon te stellen.  

Bij Kamernet kan je je gratis aanmelden en direct
een advertentie plaatsen om de beschikbare woning zichtbaar te maken voor alle woningzoekenden. Zo start je direct je zoektocht naar een geschikte huurder of huisgenoot! Hoe werkt de website? 
Je kan zelf de advertentie plaatsen in vier eenvoudige stappen.
Hier kan je alle informatie over adverteren op Kamernet vinden.

Als je advertentie is geplaatst zullen we deze eerst goedkeuren alvorens deze online staat. Hier ontvang je uiteraard een bevestiging van. Als je advertentie is goedgekeurd staat deze online op Kamernet.nl en versturen we een e-mail notificatie naar iedereen die in de betreffende stad op zoek is naar een woning dat er een nieuwe woning beschikbaar is. 

Als je een reactie op de advertentie hebt ontvangen van een
potentiële huurder of huisgenoot komt deze direct in je Kamernet InboxDeze kan je terugvinden door bovenaan de pagina op de envelop te klikken. Je ontvangt ook standaard een e-mail in je persoonlijke e-mail inbox. Deze notificaties kan je beheren bij je instellingen

Je kan altijd gratis reageren op de ontvangen berichten van huurders. Enkel wanneer je zelf het aller-eerste bericht wenst te sturen naar een andere gebruiker en wenst te reageren op een zoekprofiel dien je een Premium Account te hebben. 
Dit is een doorlopend abonnement met automatische verlenging welke je op elk moment zelf kan opzeggen. De kosten hiervan staan duidelijk vermeld op deze paginaHier kan je meer informatie vinden over de Premium Accounts. 

Op je Dashboard kan je je nieuwste berichten en reacties terug vinden, je advertenties bekijken, de details van je account inzien en profielen bekijken die matchen met je zoekopdracht. 

Op
Mijn Account kan je je profiel invullen en je account gegevens aanpassen. 

Bij
Mijn Advertenties kan je je advertenties beheren, wijzigen, inactiveren of voltooien. 

Wanneer je vragen hebt over je Kamernet account of wanneer je feedback hebt over onze website, neem contact met ons op via 
Facebook Messenger of Mail en we helpen je direct verder!