Contact via

Hoe kom ik in direct contact met de verhuurder?

Hoe werkt Kamernet?
Wat leuk dat je via Kamernet een geschikte kamer, studio of appartement zoekt! Bij Kamernet zijn er dagelijks honderden nieuwe advertenties van beschikbare woonruimtes. Of je nou op kamers gaat, je huidige woning niet meer bevalt of gaat samenwonen: er is vast en zeker een kamer, studio of appartement aangeboden op Kamernet die overeenkomt met jouw wensen en eisen.

Kamernet beheert de woningen niet en wij regelen dus niet de bezichtigingen en huurcontracten als je een geschikte woning hebt gevonden. Kamernet brengt enkel jou als huurder in contact met de verhuurders en huisgenoten van beschikbare kamers, studios en appartementen. Als je een vraag hebt over een woning dien je deze direct aan de verhuurder te stellen.  

Bij Kamernet kan je je gratis aanmelden en 
zoeken door het aanbod van alle beschikbare woonruimtes. Verhuurders en huisgenoten kunnen gratis hun advertentie op Kamernet plaatsen en op zoek gaan naar een geschikte huurder of huisgenoot. Hoe werkt de website? 
Je kan zelf zoeken naar geschikte woningen en filters instellen in de zoekresultaten. Zo kan je selecteren op stad, huurprijs, oppervlakte, het aantal huisgenoten en faciliteiten zoals een eigen keuken en badkamer. Je kan kiezen of je de resultaten als een lijst wenst te weergeven of dat je de advertenties bijvoorbeeld direct op de kaart wenst te zien. 


De advertenties met een ! bovenin zijn Topadvertenties die de verhuurders extra willen laten opvallen. 

   

Klik op de advertentie van de woonruimte die jou interessant lijkt en die overeenkomt met je zoekresultaten om de details van de woning te bekijken. Hier kan je ook de foto's en de advertentietitel bekijken. Klik op 'locatie' om de locatie van de woning op de kaart te zien. 
Je kan advertenties opslaan in je favorieten door boven de advertentie op het hartje te klikken. 

Om te kunnen reageren op een of meerdere advertenties dien je bij Kamernet een Premium Account te hebben. Dit is een doorlopend abonnement met automatische verlenging welke je op elk moment zelf kan opzeggen. De kosten hiervan staan duidelijk vermeld op
deze pagina
Hier kan je meer informatie vinden over de Premium Accounts. 

Als je hebt gereageerd op een advertentie komt je bericht direct bij de verhuurder of huisgenoot aan. Het verzonden bericht kan je terugvinden in je
Kamernet Inbox. Deze kan je terugvinden door bovenaan de pagina op de envelop te klikken. 

Op je Dashboard kan je je nieuwste berichten en reacties terug vinden, je favoriete advertenties bekijken, de details van je account in zien en advertenties bekijken die matchen met je zoekopdracht. 

Op
Mijn Account kan je je profiel invullen en je gegevens aanpassen. 

Bij het
Zoekprofiel kan je een notificatie instellen als je mails wenst te ontvangen wanneer er een nieuwe matchende woning geplaatst is. Daarnaast kan je daar je zoekprofiel zichtbaar maken voor verhuurders. Via je instellingen kan je vervolgens je e-mailinstellingen aanpassen.

Wanneer je vragen hebt over je Kamernet account of wanneer je feedback hebt over onze website, neem contact met ons op via
 Facebook Messenger of Mail en we helpen je direct verder!