Contact via

Hoe zoek en benader ik een huurder?

Wat leuk dat je via Kamernet op zoek bent naar een geschikte huurder! Als je al berichten hebt ontvangen van huurders dan kan je hier gewoon kosteloos op reageren. Je hoeft dus geen betaling te voldoen om te reageren op ontvangen berichten!

Je kan naar je 
Kamernet inbox en op het ontvangen bericht klikken (dus niet op de naam van de huurder). Dan zou je direct een reactie terug moeten kunnen sturen. 

Enkel indien je als verhuurder zelf het aller-eerste bericht wilt sturen naar een potentiële huurder (dus wenst te reageren op iemands profiel, zonder dat je een reactie van die persoon hebt ontvangen), dan dien je een actief
Premium Account te hebben. 


Huurder zoeken
Wanneer je rechts boven op het hoofdmenu klikt kun je kiezen voor '
Huurder zoeken'. 
Vervolgens krijg je een overzicht van huurders te zien die zoeken in de door jouw geselecteerde stad.
Je kan de plaatsnaam invullen om alle zoekprofielen te vinden in de betreffende plaats. 

Huurder benaderen
Indien je als verhuurder zelf het aller-eerste bericht wilt sturen naar een potentiële huurder, dan dien je een actief Premium Account te hebben. Dit is voor het geval dat je zelf het initiatief wilt tonen en wilt laten weten dat je een geschikte woonruimte voor de huurder hebt.

Als je al een of meerdere berichten hebt ontvangen van huurders dan kan je hier gewoon kosteloos op reageren. 


Je kan per oproepje een bericht typen naar een mogelijke huurder. De huurder die je bericht heeft ontvangen ziet in de conversatie een directe link naar je actieve advertentie.  

Als je een bericht hebt verstuurd komt deze altijd in de Kamernet inbox terecht. Deze kan je vinden door rechts bovenaan de pagina op de envelop te klikken. 

Je kunt een geschikte huurder een bericht sturen door na het zoeken op het profiel te klikken en vervolgens kan je onder aan de pagina je tekst invoeren. Klik tenslotte op 'verstuur bericht'. 

Je verzonden en ontvangen berichten kan je altijd terugvinden in je
'Kamernet inbox', wanneer je op de envelop bovenaan de pagina klikt.