Een advertentie toevoegen aan je favorieten

Je kunt een advertentie aan je favorieten toevoegen, zodat je deze bijvoorbeeld later nog eens kunt bekijken.

Om een advertentie aan je favorieten toe te voegen klik je op het kleine hartje die bij elke advertentie staat. Dit hartje zie je alleen wanneer je de advertenties bekijkt in het zoekresultaten scherm.
Klik op het hartje en deze zal een andere kleur krijgen, de advertentie is nu toegevoegd aan je favorieten.

Om je favoriete advertenties te bekijken, kun je deze in het zoekscherm terugvinden bij 'Favorieten' Hier vind je al je favoriete advertenties op een rij.