Meerdere reacties verzenden

Het is mogelijk om als huurder of verhuurder een reactie naar meerdere gebruikers tegelijkertijd te verzenden.

Je dient daarvoor naar de Kamernet Inbox te gaan, een selectie te maken van de conversaties waar je het bericht naar wenst te verzenden en vervolgens te klikken op 'meerdere beantwoorden'.

Vervolgens typ je een bericht en klik je op 'verstuur'. Je zal (na het vernieuwen van de pagina) zien dat je reacties zijn verzonden naar de geselecteerde gebruikers.