Meerdere keren op 1 advertentie reageren

Het is, als je op een kamer hebt gereageerd mogelijk om, kosteloos en onbeperkt, nogmaals contact te leggen met de verhuurder. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld  vergeten bent om iets te zeggen in je reactie, of dat je per ongeluk een lege reactie verstuurd hebt. In deze gevallen wil je graag nog een bericht aan de verhuurder sturen.

Nadat je op een kamer hebt gereageerd, ga je naar je inbox op Kamernet.nl en zoek je je zojuist verzonden reactie op. Klik op de reactie en de verzonden reactie verschijnt op je scherm. Boven de reactie zie je een wit tekstvak staan. Hierin kun je jouw extra reactie typen en aan de verhuurder verzenden.