Contact via

Verhuurder reageert niet!

Helaas reageren niet alle verhuurders op alle berichten die ze hebben ontvangen. Vaak sturen ze alleen iets naar de mensen die ze willen uitnodigen voor een bezichtiging.

Je kan altijd na een aantal dagen nogmaals een bericht sturen, bij wijze van 'herinnering' dat je nog interesse hebt. 

We proberen verhuurders zoveel mogelijk te stimuleren wel iets van zich te laten horen. Of het nu positief of negatief nieuws is, je hebt in ieder geval recht op een reactie. Wanneer een verhuurder zijn kamer op Kamernet.nl aanbiedt, krijgt hij/zij meerdere malen een mail met het verzoek om iedereen die gereageerd heeft op de kamer op de hoogte te stellen als de kamer is verhuurd. De verhuurders kunnen zelfs meerder personen tegelijkertijd een bericht sturen waarin ze aangeven dat de woonruimte verhuurd is. Toch kunnen we de verhuurders helaas niet dwingen om iedereen een bericht te sturen. 

 Overigens beginnen veel verhuurders pas met de selectie van de kandidaten als zij de kamer hebben verwijderd van onze website. Wordt de kamer dus verwijderd en heb je nog geen bericht ontvangen? Geen nood, je kunt nog altijd uitgenodigd worden voor een bezichtiging. 

 Bovenstaande doen we juist om te voorkomen dat je kunt reageren op een kamer die al verhuurd is.