Hoe verhuur ik mijn woonruimte sneller?

Heb je nog niet voldoende reacties ontvangen van huurders of huisgenoten? Je kunt de advertentie extra laten opvallen in de zoekresultaten met behulp van credits.

Top ad - voor 20 credits kun je de advertentie 24 uur lang bovenaan de zoekresultaten plaatsen om de woning extra te laten opvallen. Je kunt je advertentie ook langer bovenaan plaatsen, bijvoorbeeld 3 dagen, 7 dagen of onbeperkt.

Gratis reageren - voor 20 credits kun je de advertentie 1 dag lang open stellen voor alle Kamernet gebruikers. Kandidaat huurders op Kamernet hebben een Premium Account nodig om te kunnen reageren op je advertentie. Het is mogelijk om niet alleen Kamernet gebruikers met een Premium Account te laten reageren op je advertentie, maar álle Kamernet gebruikers (dus ook die met een registratie, maar zonder Premium). Hierdoor kun je het bereik enorm verhogen en krijg je direct nog meer reacties.

Combinaties zijn ook mogelijk, je krijgt bij het plaatsen van je advertentie de keuze om je advertentie bovenaan de plaatsen en ook open stellen voor alle Kamernet gebruikers. Dit gaat dan gezamenlijk in een winkelwagen en indien je al credits hebt kunnen deze ook ingewisseld worden op de betaalpagina.

Er zijn bij Kamernet verschillende credit bundels waarmee je meerdere credits kunt aanschaffen, per 100, 250, 500 of 1000 stuks. Je kunt deze bundel met credits aanschaffen en betalen via iDeal, creditcard, incassomachtiging, Sofort Banking, Bancontact of Paypal.

Je kunt jouw advertentie 24 uur bovenaan de zoekresultaten plaatsen en/of open stellen door onder jouw actieve advertentie bij '
Mijn Advertenties' op de oranje knop te klikken:

De kosten hiervoor zijn 40 credits (20 credits voor 24 uur boven aan, en 20 credits voor het open stellen)

Je kunt zelf bepalen welke advertentie je bovenaan wenst te plaatsen of welke je open wenst te stellen voor alle gebruikers.

Bij het bovenaan plaatsen van de advertentie komt de advertentie er als volgt uit te zien, bovenaan de zoekresultaten met een uitroepteken:

Bij het 'open stellen' van de advertentie voor alle Kamernet gebruikers komt de advertentie er als volgt uit te zien: