Hoe ontvang ik meer reacties?

Heb je nog niet voldoende reacties ontvangen van huurders of huisgenoten? Je kunt de advertentie extra laten opvallen in de zoekresultaten met behulp van credits.
Hiermee kun je de advertentie:
  • Bovenaan plaatsen - voor 1 credit kun je de advertentie 48 uur lang bovenaan de zoekresultaten plaatsen om de woning extra te laten opvallen

• Open zetten voor alle gebruikers - voor 10 credits kun je de advertentie 7 dagen lang open zetten voor alle Kamernet gebruikers, dus niet enkel huurders met een Premium Account kunnen dan reageren, maar iedereen met een registratie.
Er zijn bij Kamernet verschillende credit bundels waarmee je meerdere credits kunt aanschaffen, per 5, 10, 15, 20 of 25 stuks. Je kunt deze bundel met credits aanschaffen en betalen via iDeal, creditcard, incassomachtiging of Paypal.

Je kunt jouw advertentie 48 uur bovenaan de zoekresultaten plaatsen door onder jouw actieve advertentie bij '
Mijn Advertenties' op de oranje ster te klikken:

Er gaat dan 1 credit van je tegoed af voor elke keer dat de advertentie 48 uur bovenaan staat.

Kandidaat huurders op Kamernet hebben een Premium Account nodig om te kunnen reageren op je advertentie. Het is mogelijk om niet alleen Kamernet gebruikers met een Premium Account te laten reageren op je advertentie, maar álle Kamernet gebruikers (dus ook die met een registratie, maar zonder Premium). Hierdoor kun je het bereik enorm verhogen en krijg je direct nog meer reacties.

De kosten hiervoor zijn 10 credits en je kunt de advertentie 7 dagen lang open zetten door onder de actieve advertentie op het slot te klikken:

Je kunt zelf bepalen welke advertentie je 48 uur bovenaan wenst te plaatsen of welke je 7 dagen lang open wenst te stellen voor alle gebruikers.

Bij het bovenaan plaatsen van de advertentie komt de advertentie er als volgt uit te zien, bovenaan de zoekresultaten met een uitroepteken:

Bij het 'open stellen' van de advertentie voor 7 dagen voor alle Kamernet gebruikers komt de advertentie er als volgt uit te zien: