Facebook loskoppelen van je Kamernet account

Wat het loskoppelen van je Facebook account betreft kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar Facebook.com en log in.
2. Klik rechts boven naast je naam op het slotje.
3. Klik op "Meer instellingen weergeven"
4. Ben je op Privacy instellingen? Klik dan links in het menu op Apps.
5. Hier zie je een lijst met apps waarbij je met Facebook aangemeld staat.

6. Vind Kamernet in de lijst.
7. Rechts naast Kamernet zie je een kruisje. Als je hier op klikt koppel je je Facebook account los van je Kamernet account.

Je kunt ook op
deze link klikken om je Facebook los te koppelen.

Let op: Je Kamernet account blijft nog wel bestaan. Deze kun je, indien gewenst, via Kamernet uitschrijven.