Hoe kan ik mijn e-mail adres wijzigen?

Log in en ga naar 'Mijn Account' en dan naar het kopje 'Profiel'. Haal het e-mailadres wat er nu staat weg, en vul het nieuwe e-mailadres in. Klik rechts onderaan de groene knop om je e-mailadres te wijzigen en de wijzigingen op te slaan.

Vervolgens ontvang je een bevestigings e-mail op je nieuwe adres.

Let erop dat je eerst dient uit te loggen en dan weer in te loggen om gebruik te kunnen maken van het account met het nieuwe e-mailadres.