Hoe wijzig ik mijn e-mail instellingen?

Ontvang je teveel of juist geen e-mails? Wees gerust, je kunt zelf instellen welke e-mails je wenst te ontvangen.

Log in op Kamernet en ga naar '
Instellingen'. Daar kan je aangeven welke e-mails je wel of niet wenst te ontvangen.

Bewaarde zoekopdrachten / notificaties
Op basis van je bewaarde zoekopdracht wordt er een e-mail of app push notificatie aangemaakt. Heb je een bewaarde zoekopdracht hebt dan ontvang je een e-mail notificatie zodra er een nieuwe woonruimte wordt aangeboden die aan jouw zoekprofiel voldoet. Je kan de e-mail notificaties altijd uitzetten of aanpassen via je instellingen.

Nieuwsbrieven
Kamernet.nl verstuurt verschillende e-mails waaronder de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws rondom de ontwikkelingen van de website. Het is altijd mogelijk je af te melden voor de nieuwsbrief via je instellingen.

Service e-mails
Voor deze service e-mails kan je je niet afmelden. Dit zijn e-mails die verstuurd worden na een handeling die je op de website doet zoals het opvragen van je wachtwoord, het aanschaffen van een Premium Account en het plaatsen van een advertentie.

Notificaties bij een nieuwe reactie
Wanneer je een actieve advertentie hebt of zelf reageert op verschillende advertenties, kan je een e-mail notificatie ontvangen wanneer je een nieuw bericht in je Kamernet inbox hebt. Je Kamernet inbox kan je hier terug vinden.