Hoe wijzig ik mijn profiel?

Je naam, e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord kan je wijzigen via 'Mijn Account'.

Je openbare profiel is zichtbaar voor de verhuurders, huurders en huisgenoten waarmee je in contact bent. Je geboortedatum is enkel zichtbaar als leeftijd, dus niet met de dag en de maand.

In je openbare profiel kan je een titel, omschrijving en foto's toevoegen zodat de andere Kamernet gebruikers een goed beeld van je krijgen. Daarnaast kan je bij je openbare profiel aangeven of je een woning zoekt of juist een verhuurder bent, wat je geslacht en status is en welke taal je spreekt.

Rechts bovenin kan je zien in hoeverre je profiel compleet is.

Als je gegevens aanpast in je of een foto toevoegt, moet deze wijziging eerst gescreend worden. Pas als deze gescreend is, en je uitlogt en weer opnieuw inlogt, is de wijziging van de gegevens (of foto) in je profiel zichtbaar.

Je kan je e-mail notificaties en verdere e-mail instellingen aanpassen bij '
Instellingen'.