Wat zijn bewaarde zoekopdrachten?

Je kan een zoekopdracht bewaren om op de hoogte te blijven wanneer er een woning online komt die matcht met jouw wensen en eisen op Kamernet. Je ontvangt dan notificaties per e-mail of via de Kamernet app over advertenties van woonruimtes die voldoen aan jouw eisen.

Wanneer je een zoekopdracht bewaart om op de hoogte te blijven van het aanbod in een bepaalde stad, kan je er ook voor kiezen om met dezelfde filters zichtbaar te worden voor verhuurders.

Verhuurders en huisgenoten kunnen je openbare profiel voor die stad en filters dan zien in het overzicht van zoekende huurders. Ze zien dan je openbare profiel zodat ze jou kunnen benaderen. Dit kan via 'huurder zoeken'.

Bij elke alert heb je de mogelijkheid om een woningtype, stad, oppervlakte en maximale huurprijs in te stellen. Bij je instellingen kan je aangeven of je e-mails of pushberichten wenst te ontvangen per e-mail en via de Kamernet app.