Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Indien je je wachtwoord kwijt bent of bent vergeten, kun je op de link 'Wachtwoord vergeten?' klikken in het log-in scherm. Hier kun je het e-mailadres waarmee je staat ingeschreven invullen en vervolgens ontvang je een e-mail met daarin een link om je wachtwoord te wijzigen.

Heb je geen e-mail met je wachtwoord ontvangen?
Zorg dat je een geldig e-mailadres hebt ingevuld, zorg dat je spamfilter niet te streng staat en voeg team@mail.kamernet.nl toe aan je contactpersonen (anders kan het zijn dat je het mailtje met je wachtwoord niet ontvangt).

Bij Kamernet kun je ook inloggen via Facebook, kijk ook in je e-mail account van je Facebook e-mail, wellicht is de mail daar naartoe gestuurd.

Als je bent aangemeld via Facebook kun je alsnog een e-mail met je wachtwoord aanvragen.

Heb je de mail alsnog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op via Facebook messenger, chat, whatsapp of stuur een mail naar supportdesk@kamernet.nl