Contact via

Hoe werkt de automatische incasso?

Bij de aanschaf van je Premium Account zorg je zelf voor de eerste betaling. Deze kan je zelf via iDeal voldoen of je zorgt ervoor dat het eerste bedrag van je creditcard afgeschreven kan worden.

Indien we het te betalen bedrag niet van je rekening kunnen incasseren, zul je een e-mail van ons ontvangen met de mogelijkheid om alsnog de betaling te voldoen. 

Je Premium Account toegang zal elke periode automatisch verlengd worden, tot je deze zelf opzegt. Voor elke abonnementsperiode (een maand of 15 dagen, afhankelijk van het Premium Account) worden er kosten in rekening gebracht. Je bent een overeenkomst met Kamernet aangegaan en wanneer de automatische incasso niet is geslaagd is er nog steeds een betalingsverplichting.  


De kosten zijn afhankelijk van je abonnementskosten en je gebruikskosten.

Premium 21 euro per 15 dagen

Na de start van elk opvolgende abonnementsperiode worden de abonnementskosten (€21,-) automatisch geincasseerd van je rekening. Tot wederopzegging zal het Premium Account elke 15 dagen automatisch verlengd worden. Er start dus steeds opnieuw een nieuwe abonnementsperiode waarvoor de kosten in rekening gebracht worden. 

Premium 34 euro per maand 
Na de start van elk opvolgende abonnementsperiode worden de abonnementskosten (€34,-) automatisch geincasseerd van je rekening. Tot wederopzegging zal het Premium Account elke maand automatisch verlengd worden. Er start dus steeds opnieuw een nieuwe abonnementsperiode waarvoor de kosten in rekening gebracht worden.