Contact via

Welke betaalmethodes zijn beschikbaar?

Op Kamernet kun je met de volgende betaalmethodes betalen:
 
  • iDeal
  • Creditcard (Mastercard, Maestro of Visa)
  • PayPal
  • Sofort Banking
  • Bancontact
  • Afterpay*
Mocht het niet lukken om met deze betaalmethodes te betalen, stuur ons dan een bericht zodat wij je de juiste gegevens kunnen sturen voor een handmatige overboeking. Je kan dit bericht versturen via, Whatsapp, Facebook Messenger of Mail en we helpen je direct verder! 

Wanneer je Premium Account abonnement automatisch verlengd worden, maken we gebruik van automatische incasso voor het incasseren van de abonnementskosten. 

*AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)

AfterPay voert voor Kamernet B.V. het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay