Contact via

Bestellen en betaling

Een Premium Account is een speciaal account waarmee je bij Kamernet de mogelijkheid krijgt om te reageren op advertenties (als je op zoek bent naar een woning) of op zoekprofielen (als je op zoek bent naar een huurder). 

Je schaft een Premium Account aan om te kunnen reageren op advertenties of zoekprofielen. Zonder actief Premium Account is het niet mogelijk om het aller-eerste bericht te versturen naar een andere gebruiker. Wil je dus het initiatief tonen en zelf huurders of verhuurders benaderen, dan dien je een actief Premium Account te hebben. 

Als je al berichten hebt ontvangen van huurders of verhuurders dan kan je hier gewoon kosteloos op reageren. Ook het zoeken naar woonruimtes/advertenties en zoekprofielen/huurders is bij Kamernet.nl gratis. 

Je kunt je huidige account 
hier upgraden tot Premium Account. 

Je hebt als zowel huurder als verhuurder de mogelijkheid om de volgende doorlopende abonnementen aan te schaffen (alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW):
  • Premium voor €21 per 15 dagen onbeperkt reageren alle advertenties 
  • Premium voor €34 per maand onbeperkt reageren alle advertenties 
     
Let op: Je account stopt niet automatisch maar zal elke periode automatisch verlengd worden, tot wederopzegging. Elke periode (15 dagen OF 1 maand) wordt er opnieuw abonnementskosten in rekening gebracht. 

Je kan je Premium Account op elk moment hier opzeggen.