Contact via

Stopt mijn Premium Account automatisch?

Je Premium Account stopt niet automatisch. Nadat je een Premium Account hebt aangeschaft zal het abonnement elke abonnementsperiode automatisch verlengd worden. Het Premium Account stopt dus NIET automatisch nadat de eerste abonnementsperiode is verlopen. Het is een abonnement en er is dus sprake van een automatische verlenging.

De abonnementskosten worden elke nieuwe periode in rekening gebracht en automatisch geincasseerd. De abonnementsperiode bij een Premium Account is 15 dagen of een maand, afhankelijk van het type Premium Account.

Je dient je Premium Account altijd zelf op te zeggen wanneer je hier geen gebruik meer van wenst te maken. Je kunt je Premium Account abonnement 
hier stopzetten.

Let op: Wanneer je na de automatische verlenging je account hebt stopgezet is de nieuwe abonnementsperiode al ingegaan en dien je de kosten voor de nieuwe periode alsnog te voldoen, ook wanneer je er geen gebruik van wenst te maken. De kosten voor de nieuwe abonnementsperiode worden automatisch van je rekening geincasseerd. 

Het is duidelijk aangegeven op de betaalpagina, in de aanschaf- en verleng- emails, op de 'Mijn Premium Account' pagina en in de Algemene Voorwaarden (artikel 14) dat het om een doorlopende service gaat.

Het is altijd de verantwoordelijkheid van de gebruiker zelf om het abonnement tijdig op te zeggen zodat er geen (ongewenste) automatische verlenging kan plaatsvinden.