Contact via

Bestellen, betaling en levering

Bestellen
Een Premium Account is een betaald account waarmee je bij Kamernet.nl onder andere de mogelijkheid krijgt om te reageren op advertenties en zoekprofielen. Daarnaast kan je met een Premium Account meer informatie inzien en je sociale connecties bekijken. Je kunt je huidige account
 hier upgraden tot premium account. 

Betalen

Op de betaalpagina kan je het Premium Account aanschaffen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. 

Eerst kies je je abonnement. Vervolgens vul je je gegevens in. Je adres zal automatisch verschijnen na het invullen van je postcode en je dient 18 jaar of ouder te zijn om een abonnement aan te schaffen.
Na het invullen van je gegevens selecteer je een betaalmethode om de eerste betaling te voldoen.
Je hebt de keuze uit iDeal, Mastercard, Maestro, Visa, PayPal, Sofort, Bancontact en E-mandate. 

Controleer daarna je gegevens en ga akkoord met de algemene voorwaarden van het doorlopende abonnement. Hierna kan je niet meer terug en is je bestelling geplaatst. 

Na het voltooien van je betaling ontvang je een bevestigings-mail waarin alle informatie is weergegeven. Bij het gebruiken van Kamernet ga je na betaling akkoord met directe levering van de dienst en zie je af van het herroepingsrecht. Levering
Na aanschaf van je abonnement ontvang je, wanneer je de betaling hebt voldaan, via iDeal, credit card, Sofort, Bancontact en E-mandate, direct het Premium Account. 

Automatische verlenging
De dag van betaling is meteen de eerste dag van je eerste abonnementsperiode. Na deze eerste abonnementsperiode zal het abonnement tot wederopzegging automatisch verlengd worden. Binnen 3 werkdagen na de start van elk opvolgende abonnementsperiode worden de abonnementskosten automatisch geïncasseerd. 
Je kan je premium account op elk moment hier opzeggen.

Klik 
hier
 voor meer informatie over de verlenging en het opzeggen van je abonnement.