ID-error bij gebruik Kamernet

Het kan gebeuren dat je een ID-error krijgt bij het inloggen of gebruik maken van Kamernet.
Deze error is altijd incidenteel en van korte duur.

Wij raden je aan om, wanneer je een soortgelijke ID-error krijgt, uit te loggen en het na 10 minuten nogmaals te proberen. Hoogstwaarschijnlijk werkt alles dan gewoon weer naar behoren en ondervind je dan geen last meer van de error.

Mocht je last blijven houden van deze error, stuur ons dan een bericht via
WhatsApp, Facebook Messenger of Mail en we helpen je direct verder!