Hoe meld ik mijn huisgenoten aan?

Je kunt op je op Kamernet inloggen/registreren en vervolgens in het tandwiel-menu naar ‘mijn studentenhuis’ gaan. Indien je al een Studentenhuis hebt aangemaakt, kun je hier ook je huisgenoten uitnodigen. Door op het oranje plusje te klikken, kun je huisgenoten uitnodigen door het e-mail adres in te voeren. Je huisgenoten ontvangen dan een uitnodiging en kunnen dan deelnemen aan je Studentenhuis op Kamernet. Je kunt maximaal 25 huisgenoten aanmelden voor je Studentenhuis.