App actie doet het niet!

Android
Indien je een app-actie account hebt aangeschaft via de Kamernet App op Android en deze doet het niet, kan je
contact opnemen met de Google Play Store. Zij dienen je betaling door te zetten naar onze app waardoor je gebruik kan maken van je aangeschafte product en kan reageren op advertenties.

IOS
Indien je een app-actie account hebt aangeschaft via de Kamernet App op je Iphone (IOS besturingsysteem) en deze doet het niet, neem dan contact op met ons via
dit formulier. Vergeet niet je betaalbewijs mee te sturen en aan te geven dat het om de IOS app gaat!
Indien je meerdere malen de betaling voor de app-actie hebt voldaan, kan je het teveel betaalde bedrag via
deze link bij Apple terug vragen. Zij hebben direct inzicht in je betalingen en Apple ID.

Mocht je na bovenstaande tips nog geen gebruik kunnen maken van de Kamernet App of de app-actie, laat het ons dan weten via
 Facebook Messenger of Mail Vergeet niet het betaalbewijs door te sturen en het besturingssysteem te vermelden