Contact via

Wat is een 'BLOCKED USER?'

Het kan zijn dat je een bericht in je Kamernet inbox hebt waarbij de naam van de verhuurder is aangepast naar 'BLOCKED USER'. Je kunt er vanuit gaan dat de gebruiker in kwestie een scammer/oplichter is. 

Op Kamernet kun je op drie plaatsen een misbruik melding doen, bij advertenties, bij profielen en bij conversaties. Iedere melding van misbruik wordt geregistreerd en direct gecontroleerd door Kamernet. Zo zien wij ook meteen of er al meerdere meldingen zijn gedaan en welke actie daarop is ondernomen.

Wanneer er inderdaad sprake is van misbruik wordt de advertentie en/of de misbruiker direct verwijderd van Kamernet.nl. Tevens worden de gegevens van de misbruiker geregistreerd zodat hij of zij zich niet opnieuw kan registreren met die gegevens. We passen de naam aan naar 'BLOCKED USER' om aan te geven dat het om een geblokkeerd account gaat. Verder is het afhankelijk van de situatie welke acties er nog meer worden ondernomen door Kamernet.