Wat is de App Actie?

De App Actie is het speciale account wat je via de Kamernet apps voor Android en voor iOS aanschaft en waarmee je enkel dezelfde dag kunt reageren op advertenties. Het is met de App Actie alleen mogelijk om via de app te reageren. Je kunt met dit 'account' dus niet reageren via de reguliere of mobiele website.

Je kunt de App Actie, via de Kamernet apps voor Android en voor iOS, aanschaffen voor een bedrag van €2,99 euro, dit is voor dezelfde dag. Je kunt dus, wanneer je de App Actie aanschaft, hier enkel dezelfde dag mee reageren op advertenties

We raden je aan via de gewone website een Premium lidmaatschap aan te schaffen en dan met dat account in te loggen op de app. Je kunt dan zowel via de gewone en mobiele website als via de app reageren op advertenties.

Let op! Het kan zijn dat je als je ingelogd bent in de Kamernet app nog een een bedrag voor een app-only account van €19,99 ziet staan. Dit komt dan doordat je niet de meest recente versie van de app hebt gedownload. Wij adviseren jou dit dan eerst te doen en dan nogmaals te proberen de App Actie aan te schaffen.