Reageren via de app, wat kost dat?

Via onze website kan je een premium abonnement kopen om op een onbeperkt aantal advertenties of zoekprofielen te kunnen reageren. Het gaat daarbij om een doorlopend abonnement welke je zelf dient op te zeggen.

Het is ook mogelijk om alleen via de app te reageren. Voor de De Kamernet apps, zowel voor Android als iOS is er de App Actie. Hiermee kun je ALLEEN reageren via de app en dus niet via de website. Je kunt de App Actie, via de Kamernet app voor Android en voor iOS, aanschaffen voor een bedrag van €2,69 euro. Hiermee kan je enkel dezelfde dag nog reageren en deze verloopt om 23.59 dezelfde dag.

Om bovenstaande reden raden we je aan via de gewone website een Premium Account aan te schaffen en dan met dat account in te loggen op de app. Je kunt dan zowel via de gewone en mobiele website als via de app reageren op advertenties.

Let op! Het kan zijn dat je als je ingelogd bent in de Kamernet app nog een een bedrag voor een app-only account van €19,99 ziet staan. Dit komt dan doordat je niet de meest recente versie van de app hebt gedownload. Wij adviseren jou dit dan eerst te doen en dan nogmaals te proberen de App Actie aan te schaffen.

Deze App Actie wordt niet automatisch verlengd!